Dentalne usluge

Izbjeljivanje

Izbjeljivanje

Izbjeljivanje zuba u ordinaciji ili kod kuće

Izbjeljivanje zuba spada u kategoriju estetske dentalne medicine. Svi želimo ostaviti dobar prvi dojam, kako u privatnom životu tako i u poslovnom svijetu. Kako možete uljepšati svoj osmijeh, a da ne budete podvrgnuti teškim, dugotrajnim rekonstrukcijama čeljusti?

U ordinaciji dr. Vučković za Vaš osmijeh koristimo potpuno bezopasne i neinvazivne metode izbjeljivanja.

Imate li zdrave, intaktne, endodontski netretirane zube, a niste zadovoljni njihovom nijansom, optimalna terapija je izbjeljivanje zubi.

Zube možete profesionalno izbijeliti u stomatološkoj ordinaciji, osim u ordinaciji postoji i vođeno izbjeljivanje kod kuće udlagama. Nikako se ne preporuča samostalno izbjeljivanje u kućnoj radinosti.

Koje su vrste izbjeljivanja zubi?

Power bleaching – izbjeljivanje laserskom lampom
Izbjeljivanje kod kuće – izbjeljivanje individualnim udlagama za zube u kombinaciji s gelom
Walking bleaching – izbjeljivanje avitalnih zuba (kojima je izvađen živac) pomoću gela

Izbjeljivanje zubi za Vaš bijeli osmijeh

Izbjeljivanje zubi spada u granu estetske stomatologije. Dentalna medicina danas nudi više vrsta izbjeljivanja. Zube možete izbijeliti kod kuće ili u stomatološkoj ordinaciji.

Znate li da za izbjeljivanje zubi ne postoji dobna granica?

Kakve benefite imaju pacijenti od izbjeljivanja?

  • omogućuje zaštitu od karijesa ako se koriste preporučeni preparati
  • bezopasno je
  • bezbolno je
  • ne oštećuje caklinu zuba
  • ima dugotrajni efekt
  • postiže svijetlije zube za nekoliko nijansi.

Izbjeljivanje zubi – metode

  • izbjeljivanje u kućnoj radinosti
  • profesionalno izbjeljivanje u stomatološkoj ordinaciji

Izbjeljivanje kod kuće – individualne udlage

Kod kuće možete sami izbijeliti zube udlagama i gelovima. Za ovu vrstu izbjeljivanja potrebno je da nas posjetite u ordinaciji kako bismo Vam izradili individualne udlage s utorima na prednjoj strani u koje se aplicira specijalni gel s karbamid peroksidom, fluorom i kalijevim nitratom.

Kako se provodi ovo izbjeljivanje kod kuće?

Udlage se nose noću, ali i tijekom dana, ako pacijent ima dovoljno vremena. Kroz nekoliko dana postiže se priželjkivana nijansa. Boja se stabilizira kroz petnaestak dana nakon što završi oksidacijski proces. Izbjeljivanje kod kuće je nešto duži proces, ali se izvodi kada Vama odgovara, u komociji vlastitog doma.

Profesionalno izbjeljivanje zubi u ordinaciji

Power bleaching je metoda izbjeljivanja zubi laserskom lampom i gelom na bazi vodikovog peroksida. Danas je to najpopularniji i najsigurniji način izbjeljivanja zubi na svijetu.
Dok izbjeljujemo Vaše zube, možete biti potpuno opušteni jer metoda je bezopasna, bezbolna i vrlo ugodna. Uvijek prethodno zaštitimo zubno meso kako ne bi došlo u kontakt s vodikovim peroksidom.

Walking bleaching – metoda izbjeljivanja avitalnih zubi

Ovo je specifična metoda izbjeljivanja namijenjena avitalnim zubima (onima kojima je izvađen živac). Naime, takvi zubi koji su endodontski liječeni, s vremenom mogu potamniti, što narušava estetiku osmijeha. Na zub koji je promijenio boju stavljamo gel, a sutradan ga završavamo. Zašto se metoda naziva walking bleaching?
Pacijent može nesmetano šetati gradom, a gel vrši svoju funkciju, izbjeljuje zub.
Osmijehu podarite novu bjelinu!

Javite nam se već danas

i dogovorite svoj termin u našoj ordinaciji.
Kontakt za dentalnu uslugu
NAŠE PREDNOSTI

Zašto nas izabrati?

38 godina iskustva

Godinama usavršavamo svoja znanja i gradimo dobar odnos s pacijentima. Kvalitetna usluga i briga za pacijenta je uvijek bila i bit će prioritet

Tehnološki napredni

Ordinacija je opremljena s vrhunskim tehnologijama kojima do rezultata dolazimo brzo, lako i bez boli. Koristimo samo kvalitetne materijale najboljih svjetskih proizvođača.

Stručan tim

Tim ove ordinacije stručnim znanjem, nježnim radom, predanošću ostvaruje divne rezultate za lijep i njegovan osmijeh svojih pacijenata.

Odvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje

Naručite se za pregled, ortopan, profesionalno čišćenje zuba u jednom dolasku
Ordinacija Vučković
PREPORUKE

Pogledajte naše ostale usluge

Priznanja za izvrsnost

Najdoktor od 2014. godine

Design, Dev & Hosting  
Plavi Pixel
 ©
2024.
 Stomatologija Vučković
Edita Mladić

Edita Mladić

Zubna asistentica

Edita je naša dugogodišnja djelatnica. Osim što je izvrsna dentalna asistentica, ona je snalažljiva, brza te okretna djelatnica na recepciji i u administraciji ordinacije. Mi volimo reći da je prava multipraktik žena za sva vremena.

 

Imati u timu takvu multitasking osobu, znači imati kvalitetan kadar. Mi smo jako sretni i ponosni što je već dugo dio našega tima u kojem upravo zahvaljujući njoj sve besprijekorno štima.

 

Njen zarazan osmijeh i empatija razoružavaju svakog pacijenta koji ulazi sa strahom u ordinaciju.

 

Želite li vidjeti kako izgleda multitasking na djelu, posjetite nas i bacite pogled na našu Editu dok radi.

Nives Rostohar

Nives Rostohar

Zubna asistentica

Nives je jedna od dviju dentalnih asistentica u našem timu. Izuzetno je brza, spretna i okretna. Čistoća radnog prostora, sterilnost instrumenata, asisitiranje doktoricama dentalne medicine tijekom zahvata te pripremanje instrumenata, pribora i materijala za rad njena su zaduženja.

 

Ona je nježna, tiha i mila vila našeg tima koja Vas dočekuje s blagim osmijehom dobrodošlice umirujući sve Vaše strahove i nelagodu koje imate pri dolasku u ordinaciju dentalne medicine.

 

Omiljena je kod djece i onih starijih jer ima izuzetno blagu narav i veliko srce puno empatije za pacijente.

Maja Flajnik

Maja Flajnik

dr. med. dent.

Dr. Maja Flajnik mlada je snaga našeg tima. Njena stručnost osobito dolazi do izražaja u području estetike osmijeha i ortodoncije. U našoj ordinaciji u njene ruke povjerena je ortodontska terapija.

 

Izvodi dvije vrste ortodontske terapije:

 

SIX Month Smiles fiksnu ortodonciju

IP Appliance fiksnu ortodonciju

 

 

Kao certificirana stručnjakinja iza koje su dva uspješno završena stupnja ortodontske edukacije za sustav SIX MONTH SMILES, brze, estetski orijentirane ortodontske terapije, ispravila je već mnoge krive zube i pacijentima omogućila skladne, simetrične osmijehe u roku 6 mjeseci.

 

Zahvaljujući IP Appliance fiksnoj ortodonciji koja omogućava dizajn i izradu individualnih žica i bravica, ispravljanje zubi je ubrzano, kvalitetnije i bez neželjenih pomaka drugih zuba u krivom smjeru te se zubi duže zadržavaju u postignutom položaju. Dr. Maja uz ovu suvremenu ortodontsku metodu ispravit će Vaše zube  u besprijekoran osmijeh.

 

Osim ortodoncije, dr. Flajnik pokriva više područja dentalne medicine: protetiku, dentalnu patologiju i estetske restauracije zuba. Kontinuirano se usavršava na stručnim tečajevima i predavanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Puna volje, duha i vedrine s maksimalnom posvećenošću o pacijentima brine

Antun Kovačević

Antun Kovačević

dr.med.dent.

Dr. Antun Kovačević novo je lice naše ordinacije. Nakon što je diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, pridružio nam se u listopadu 2020. godine. Dr. Inga Vučković i dr. Maja Flajnik rado mu prenose svoja dugogodišnja iskustva iz prakse.

 

Kao dobar student, primao je stipendiju studenata STEM područja te je sudjelovao u programu Erasmus+, tijekom kojega je stjecao vrijedno praktično znanje u svojoj struci. Bio je u dva navrata dio tima stomatološke ordinacije Zahnarztpraxis Dr. Daniel Todorovic u Kolnu, u Njemačkoj, i to 2018. i 2019. godine, zahvaljujući programu razmjene studenata. Hrvatska Agencija za mobilnost i programe EU provodi sve programe Europske unije vezane za razvoj znanja i razmjenu studenata, a dr. Antun Kovačević bio je sudionik jednog od njih.

 

Erasmus+ najveći je program Europske unije kojem su ciljevi sljedeći: obrazovanje, osposobljavanje mladih za rad te poticanje na sport. Ovo vrijedno životno i poslovno iskustvo dr. Kovačeviću svakako će dobro doći u daljnjoj karijeri koju je odlučio nastaviti u Hrvatskoj, u Zagrebu, u našem timu.

 

Član je Hrvatske komore dentalne medicine te pohađa seminare i kongrese kako bi kao mladi stomatolog napredovao. Stjecanjem novih znanja i vještina razvijamo se u svakom pogledu, a imperativ modernog stomatologa koji želi biti ukorak s vremenom jest cjeloživotna edukacija kojoj smo svi maksimalno posvećeni u timu, bez obzira na godine.

 

Dr. Antun Kovačević aktivni je govornik engleskog, njemačkog i španjolskog jezika. 

 

Kao nova snaga, u naš je tim unio dozu mladenačke poletnosti i entuzijazam, a mi smo ga s veseljem primili, rado mu prenoseći svoje vrijedno znanje. Učenje od starijih i iskusnijih kolega onome tko je željan znanja neprocjenjivo je iskustvo. A, dr. Antun to itekako zna cijeniti. Kombinacija mladosti i iskustva dobitna je kombinacija za našu ordinaciju. Svojim entuzijazmom i vrijednim, predanim radom, već je osvojio naklonost naših dugogodišnjih pacijenata koji mu se bez zadrške prepuštaju u ruke.

Inga Vučković

Inga Vučković

dr. med. dent.

Dr. Inga Vučković osnivačica je i ravnateljica ordinacije koja počiva na 30-godišnjem iskustvu. Nastavila je očevim stopama razvijajući bogatu dugogodišnju obiteljsku praksu i tradiciju otvorivši novouređenu ordinaciju 1996. godine u srcu Zagreba, u Ilici. 

 

Bezrezervno je posvećena pacijentima, ali i vlastitom profesionalnom razvoju  neprestano se educirajući na seminarima, tečajevima i kongresima diljem Hrvatske i svijeta (Indija, Kina, Brazil i Argentina). Kao voditeljica tima nesebično prenosi svoje znanje i iskustvo kolegama potičući ih na stalni profesionalni razvoj. Ulaže u edukaciju djelatnika. U modernoj medicini cjeloživotno usavršavanje je imperativ, želimo li ići ukorak s vremenom.

 

U želji da licu podari novi osmijeh i svjež izgled, posvetila se edukaciji iz područja estetike lica te godinama uspješno primjenjuje dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline. Usvojila je i znanja o PRP i PRGF – Endoret tehnologijama i postupcima kako bi  svojim pacijentima osigurala najbolju uslugu omogućujući svježu, mladoliku i zategnutu kožu lica na potpuno prirodan način ekstrahiranjem plazme iz vlastite krvi pacijenata, a s druge strane  omogućila brži i sigurniji oporavak i cijeljenje rana nakon oralnokirurških i implantoloških zahvata.

 

Dr. Vučković okupila je tim stručnjaka koji osigurava kvalitetu usluge pacijentima.