Popravak zubiju nikada nije bio jednostavniji i bezbolniji.

Potpuna
dentalna njega!

Tehnika pomlađivanja plazmom bogatom faktorima rasta
pokazala se kao sigurno i učinkovito rješenje u odgađanju procesa starenja

Tretman
pomlađivanja plazmom

Svi implantati imaju certifikat EU

Ugradnja implantata

Doniramo 5 kuna

Od svakog tretmana pjeskarenja i izbjelivanja zubi doniramo 5 kuna za djecu u SOS dječjim selima!

Ljetni godišnji odmor

Dragi naši, iako jako volimo i vas i vaše zubiće, moramo ponekad i mi napuniti baterije te prikupiti pozitivnu energiju za daljnje radne pothvate. Stoga se od 16.7. do 10.8. relaksiramo na maksimum kako bismo vam čili i orni ponovo bili na usluzi. Dok smo na godišnjem odmoru, zamjena za hitne situacije je ordinacija dr. Kos Grabar Stjepan, Gornje Padine 30, 01/3455-925. Uživajte i vi u odmoru i upamtite - osmijeh je najbolji ljetni accessorize. 

Akrilna zamjena za svega 5 minuta

Mobilnim ili fiksnim protetskim nadomjescima možemo postići savršeni željeni izgled zuba. Dok se rade novi zubi možete odmah dobiti akrilnu zamjenu koja se radi u svega 5 minuta.

Bez boli i upala

Dokazano je da aplikacijom različitih formi PRGF Endoret pripravaka pospješuje regeneraciju i cijeljenje rana nakon zahvata u usnoj šupljini. Nakon otpuštanja faktora rasta u nastali defekt pospješuje se stvaranje novih krvnih žila i koštano cijeljenje.

 

Priznanje izvrsnosti

Pročitajte više

Naši klijenti o nama

Kad je odlazak zubaru bez grča, nervoze i straha već sa povjerenjem i veseljem! Lagana i stručna ruka doktorice Vučković odnosi sve probleme. Uz to, svo je osoblje drago, pametno, uslužno i zabavno. Hvala!!

Bitno je primjetiti i naglasiti veliku posvećenost poslu, neiscrpnu energiju i pedantnost. Odličan stručnjak i čovjek u svakom smislu te riječi. Gdje drugi traže najprofitabilnija rješenja za svoj džep ona traži najkvalitetnija rješenja za pacijenta!

Just a quick note to say thank you so much for the care you took over my appointment today. My daughter is quite timid, but your doctor was brilliant with her. I am very grateful for your high standard of care.